суббота, 23 мая 2015 г.

Вже 2015 рік, а викладання історії України за програмами СРСР


Так, вивчати історію України важно… бо москалями закрито на колоди усе що має правду про українське! Навіть 24 роки, так званої, незалежності – то вигадки для самохвалько з пір'ями… Даю маленьку статтю… не мою, але питання у мене виникають саме такі: ЧОМУ???? Прочитаємо, що нам пише Дмитро Сінченко. Цитую: «Моя дружина Олена давно виношувала одну думку. Гризла вона її майже 10 років, з моменту вступу на історичний факультет поважного класичного університету. Що її обурювало тоді і не дає спокою досі? Те, як викладається історія України в українських ВУЗах. А тепер трохи її університетського досвіду, від першої особи.

четверг, 21 мая 2015 г.

Хортица. Замалчиваемые истории Запорожского края


Разбивая российско-советские мифы и фальсификации: «Украинские земли». 500-летняя история Запорожских Земель выкошена, вытерта ластиком, российские историки обходили стороной факты запорожских земель. Хотя, немного упомянуто о казачестве, но молчок как запорожцы боролись за свою свободу и независимость против российской навалы, против поляков, против турок. И неудивительно, у большинства постсоветского народа огромнейшие пробелы в познании истории как в целом, так и своего края. Как не пыталась истребить Московия-Россия исторические факты о Запорожье и Украине, мы можем восстанавить истину. Сегодня мировые онлайн-библиотеки доступны всем желающим исследователям-аналитикам исторических событий. На мировых мапах название «УКРАИНА» (Vkraine) впервые появляется в 1589 году, благодаря литовскому политическому деятелю и мемуаристу Радзивиллу Сиротке.

понедельник, 18 мая 2015 г.

Олимпиада-1980 Москва: украинские спортсмены


А что ты знаешь об украинцах-спортсменах и Летних Олимпийских играх 1980 года? Да-да! Откуда тебе знать – мы ведь жили в СССР за "железным занавесом", где информация выдавалась порционно – по таблетке... Насколько правительство СССР было падлючее ...Олимпийские Игры – игры свободных народов!!! СССР – страна рабов!!! По наследству перешла России. Что можно вспомнить из этого страшного периода СССР и той же Летней Олимпиады 1980 года.

четверг, 14 мая 2015 г.

Як українська гривня стала інструментом проросійської пропаганди


Гроші мають особливу енергетику. Хочемо ми того чи не хочемо, а маємо з грошима справу постійно – купуємо товари та послуги, жертвуємо на благодійність чи платимо за далеко не “благі” діла... Медики кажуть, саме на грошах живе найбільше мікроб, тому після контакту з ними обов’язково треба мити руки. Мити руки після того, як взяв гроші, радять і езотерики – не через бактерії, а через “енергетичний бруд”, який можуть нести банкноти та монети. Кажуть, ми недооцінюємо впливу грошей та символів, зображених на тих чи інших банкнотах, на долю пересічних людей та країни в цілому. Пригадуєте, свого часу на одній гривні були зображені руїни Херсонеса. У якийсь момент почали говорити, що їх конче треба забрати, бо поки на національній валюті руїни – країна не зможе розвиватись. Забрали. А тепер Україна позбулась Криму разом з руїнами Херсонеса. Містичний збіг, ретельна підготовка українців до того, що Крим – не наш?

пятница, 8 мая 2015 г.

1-е святкування перемоги срср над Німеччіною, 1965 рік


Святкування перемоги СРСР над Третім Рейхом починається тільки 1965 року. Чому лише через 20 років? Здавалося б 9 травня 1946 року перша річниця перемоги. Де ж воно: парад, ордена, барабани, повітряні кульки – НУЛЬ! Нічого такого не було. 1950 рік – п'ятиріччя перемоги. НУЛЬ! 1955 – 10 РОКІВ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ! НУЛЬ! У країні щороку з помпою відзначається велика жовтнева революція, річниця Леніна, перше травня, в кінці кінців, новий рік. Але 9 травня культурно працюють на перемогу комунізму в колгоспах і заводах. Немає ніяких медалей і почесних знаків на честь річниці перемоги, немає об'єднань фронтовиків.